Seuran ajankohtaisia asioita

 

Valajaskosken metsästys- ja kalastusseura järjestää hirvenlihahuutokaupan maanomistajille, jäsenille ja kyläläisille perjantaina 17.11 klo. 18:00 Valajastalolla, Tervetuloa!

 

Hirvipeijaiset Valajastalolla lauantaina 28.10.2023 klo. 11-14. Kyläläiset, maanomistajat ja seuran jäsenet tervetuloa!

 

Valajaskosken metsästys ja kalastusseura ry:n sääntömääräinen kesäkokous Valajastalolla 16.8.2023 klo. 18:00. Tervetuloa!

 

 

Ampumaharjoittelu Hietavaaran alueella kielletty.

 

 

Vuoden 2023 metsästysjärjestelyt

     Metsästys seuran vuokramailla kielletään seuraavasti:

     Metsäkanalintujen metsästys kielletty Kemijoen länsipuolella alue, joka rajoittuu valtatie 4:n ja Kemijoen väliin Kuolajoelta metsäopistolle saakka. Kielletään suoalueilla soidinpyynti (Leväaapa ja Konttiaapa) riistakantojen hyvinvoinnin turvaamiseksi. Laitetaan kieltokyltit alueelle.

     Metsäkanalintujen metsästys kielletty Kemijoen itäpuolella alue, joka rajoittuu Kemijoen itäpuolentien ja Kemijoen Illinaltaalta Sukulaan saakka.

     Metsästys Rautiosaaressa kielletään. Pois lukien loukkupyynti ja ansapyynti sallitaan.

     Vesilintujen metsästyskielto seuraavasti:

Kemijoen länsipuolella Hirvasojalla ja Vainiolanlahdessa sekä Kemijoen itäpuolella Iso-, Romman- ja Hanninputailla. Rauhoitetaan Pruntelin ulkosaaristo Muurolalaisille. Karttaliite löytyy kuvia sivulta. Seura suosittelee noudattamaan metsästäjäliiton suosituksia ruokkimisen välttämiseksi, sekä lintuinfluenssaan liittyen. Muistutetaan metsästäjiä uudesta lainsäädännöstä joka kieltää hämäräpyynnin.

    Omariista sovelluksesta löytyy lyijykielto alueet.

   Kaikista kauriin kaadoista pitää tehdä kaatoilmoitus.

    Vieraslupien hinnat:

 Jänis, kyyhky, vesilinnut, kauris,pienpetoriista.

  Päivälupa 15 euroa

  Viikkolupa 30 euroa

  Kausilupa 50 euroa.

   Kauriin vieraskaatolupa maksu 50 euroa. Seuran jäsen huolehtii että kaatolupa tulee maksettua. Isäntä huolehtii kaatoilmoituksesta.

 Metsäkanalinnut eivät kuulu vierasoikeuteen.

 

  Vieraslupa edellyttää että seuran jäsen on metsästyksessä mukana. Maksut suoritetaan seuran tilille. Jahdissa olevan seuranjäsenen on huolehdittava vierasluvan maksusta.

 

Hosted by OuRait Oy